Kamp Fitness info

 

 

Kamp Fitness træning er en træningsform hvor du sammenlignet med andre træningsformer kommer hurtigere i god form. Sundhedsmæssige værdier som eksempelvis kolesteroltallet bliver hurtigere forbedret, og det fedt, der har tendens til at sætte sig på mave, balder og lår, bliver reduceret både hurtigere og mere effektivt.

 

Smutvejen til god form og sundere krop.

Kamp Fitness henvender sig til alle der ønsker at komme i bedre form og det kræver ikke nogle forudsætninger at starte til kamp fitness.

Kamp Fitness træning er en træningsform hvor du sammenlignet med andre træningsformer kommer hurtigere i god form. Sundhedsmæssige værdier som eksempelvis kolesteroltallet bliver hurtigere forbedret, og det fedt, der har tendens til at sætte sig på mave, balder og lår, bliver reduceret både hurtigere og mere effektivt. Vil du i form i en fart, viser vi vejen til hvordan du gør den hårde træningsform sjovere og super effektiv.

Så… ”Ønsker du at komme i dit livs bedste form, smide de overflødige kilo, få de redskaber du mangler for at komme helt i mål samt få et sundere liv med øget velvære og livskvalitet”?

Så er Kamp Fitness i Halsnæs Kampsport Center lige noget for dig.

 

Træningstider:

Vi har åbnet et hold mere så der er mulighed for at træne 2 gange om ugen. Se mere på www.halsnæskarate-do.dk

 

Lørdag 09.00 - 10.00

Onsdag 19.45 - 20.45


 

Priser

Kontingentet er ved træning 1 gang om ugen 600 kr. halvårligt. Ved træning 2 gange om ugen er kontingentet 1000 kr. halvårligt.

Kontingentet betales forud for et halvt år. Betalingsfristen er 1. september og 1. marts. Starter du op uden for betalingsdato korrigeres beløbet ved indmeldelsen.