Halsnæs Martial Arts Judo

 

Judo er helt sikkert lige noget for dig som ønsker at mestre kasteteknikker og kontrolteknikker for både stående og gulv kamp. Halsnæs Martial Arts er en ny Judo klub der satser på moderne kampjudo hvor der er mange muligheder for at stille op til stævner. Vi deltager i mange turneringer og træningslejre året rundt, i såvel Danmark som i udlandet. For tiden har vi en dansk junior mester, en dansk seniormester, 3 sjællandsmestre i juniorrækken samt en dobbelt Sjællandsmester i Senior rækken. Vores trænere er Ivica Stimac og Stig Jakobsen som i en lang årrække har været kendte i Dansk Judo blandt andet for at have trænet nogle af Danmarks bedste Judokæmpere. Vi har begynderhold for både børn og unge, Børnehold fra 6 år til og med 14 år samt Junior og senior fra 15 år og opefter.

Så kom forbi til en prøvetime…

 

 

 

Halsnæs Martial Arts Judo er en moderne japansk kampsport, udviklet af Jigoro Kano i 1882 fra kampkunsten ju-jutsu, og består hovedsageligt af en række kasteteknikker og holdegreb. Halsnæs Martial Arts Judo er baseret på shin-budo og oversættes bedst med den milde vej. Udøvere af judo kaldes jūdōka.

Halsnæs Martial Arts Judo blev grundlagt ud fra princippet om at kunne kæmpe uden at komme til skade, der af navnet Judo (den milde vej). Halsnæs Martial Arts Judo omfatter kastetekniker og kontrolteknikker for såvel stående som liggende kamp. Judo’ens principper, at eftergivenhed besejrer styrke, det vil sige, at man kan bruge modstanderens egen fremdrift til at bringe modstanderen ud af balance og kaste denne. Alle, uanset køn eller alder kan lære Judo, hvor man blandt andet får trænet reaktionsevne, styrke, smidighed og balance.

Når man træner Halsnæs Martial Arts Judo har man en speciel dragt på, en Judo-Gi. Den er lavet af bomuld og består af en jakke, bukser og bælte. I Judo findes der overordnet 6 bæltefarver. Gul er den første farve, dernæst kommer orange, grøn, blå, brun, og sort. Bælter opnås ved prøver kaldet gradueringer.

Præcis som i mange andre sportsgrene har Halsnæs Martial Arts Judo et strengt sæt af regler, hvilket sikrer fair konkurrence ved turneringer og mesterskaber samt maksimal sikkerhed for den enkelte. Der er separate vægtklasser for henholdsvis mænd, kvinder, drenge og piger, hvilket sikrer fair konkurrence. For dem der ønsker at afprøve deres færdigheder, giver Halsnæs Martial Arts Judo mulighed for konkurrence på alle niveauer, fra klubstævner til nationale turneringer og ikke mindst De Olympiske Lege for de allerbedste.

Gode Judo-udøvere træner Judo-teknik og opnår fysisk styrke, super form, og smidighed gennem træningen, noget som også er med til at styrke den enkelte Judo-udøver mentalt. Judo giver dig personlig styrke, velvære og mentalt overskud, samt et netværk af gode kammerater og bekendte, som alle deler den samme interesse.

Judo-udøveren udvikler selvdisciplin, selvrespekt, og ikke mindst respekt for andre gennem træningen. Gennem Judo-træningen opnår udøveren god kropslig koordination, fysisk og mental styrke, smidighed, samt gode værktøjer til opnåelse af selvtillid, koncentration, lederegenskaber.

 

 

 

Træningstider:

Mandag
18.00 - 19.15 ungdom/begyndere
18.00 - 19.30 senior

Onsdag
17.30 - 18.45 ungdom/begyndere
18.30 - 20.00 senior

Fredag
17.00 - 18.15 ungdom/begyndere
18.30 - 20.00 senior

 

Har du spørgsmål så kontakt:

Formand Trajan Toader . Tlf.: 40555119 eller på mail:  trajantoader@live.dk

 


 

Priser

Kontingentet betales forud for et halvt år. Betalingsfristen er 1. september og 1. marts. Starter du op uden for betalingsdato korrigeres beløbet ved indmeldelsen.

Kontingentet pr. halvår er på 1000 kr.

 

 


 

Vi er kommet i lokalavisen.

Otte judo medaljer ved Copenhagen Cup
Læs vores artikel i Halsnæs Lokalavis d. 13. marts 2016.

13 udøvere til judostævne
Læs vores artikel i Halsnæs Lokalavis d. 29. februar 2016.