Halsnæs Karate-Do

Karate information 

Se mere på www.halsnæskarate-do.dk

 

Træningen i Halsnæs Karate-Do er for alle, der har lyst til at træne traditionel karate under mere moderne former.

Undervisningen ledes af instruktører, som selv har trænet i mange år. Karate er også en sport, som kan dyrkes under kontrollerede former. Derfor har vi også ud over selve karatetræningen også en del stævneaktivitet.

Generelt

Træningen i Halsnæs Karate-Do er for alle der har lyst til at træne traditionel Shotokan karate under mere moderne former. Undervisningen ledes af instruktører, som selv har trænet i mange år - Og desuden er licensuddannet i at undervise børn og voksne. 
Gennem vores måde at træne Shotokan Karate på, vil vi udvikle hvert enkelt medlem til at nå sine mål.
Gennem træningen opnår du en god fysisk form, som bliver opbygget gradvist i holdtræningen. Halsnæs Karate-Do følger aktivt med i udviklingen af moderne stævnekarate (kumite) og samarbejder med dygtige undervisere på området. Halsnæs Karate-Do skal være et rart sted at være med godt sammenhold der er bygget på japanske karate-traditioner, god disciplin og gensidig respekt.

Kumite

Kumite er nok den del der er mest interessant for de fleste udøvere. Direkte oversat betyder ”kumite” ”kamp. I kumite starter man med at lave helt simple aftalte øvelser, hvor man øver sig i at slå og parere mod hinanden. Disse teknikker udvikles så efterhånden som man har trænet længere tid, og til sidst kan man kæmpe helt frit mod hinanden og stille op til stævner.

Begynderhold Børn

På dette hold, forsøger vi i høj grad at blande leg og seriøsitet, så børnene har det sjovt mens de lærer at fokusere på detaljerne. Vi kæmper børnekampe og lærer traditionerne bag Shotokan Karate.

Juniorhold

Juniorholdet er et utroligt stærkt socialt hold. Alle hjælper hinanden og dem som har trænet i lang tid hjælper nybegynderne osv. På dette hold, træner vi seriøst og målrettet, både med henblik på stævnedeltagelse, men også mod de mål som eleverne selv sætter for deres karatetræning.

Voksenhold

Karate kan trænes uanset alder og køn og det er aldrig for sent at starte. Halsnæs Karate-Do har tilbud om træning til både voksne begyndere og erfarne karate udøvere. På voksenholdet træner man mest den traditionelle Karate, suppleret med let kamptræning.
Den traditionelle del, byder på en masse selvforsvars teknikker som ligger "gemt" i de gamle Kata. Ud over det trænes der også realistiske selvforsvars øvelser, som er tilpasset dagens Danmark.
Det er vigtigt at alle føler sig velkomne og vi sætter en ære i at tage godt imod nye medlemmer.

 

Træningstider:

Tirsdag:

17.00 – 18.00   Begynderhold børn
17.00 – 18.00   Begynderhold voksen
18.00 – 19.15   Juniorhold
19.15 -  20.45   Voksne Kyu/dan

 

Torsdag:

17.00 – 18.00   Begynderhold børn
17.00 – 18.00   Begynderhold voksen
18.00 – 19.15   Juniorhold
19.15 -  20.45   Voksne Kyu/dan

 

Hvor træner vi


Priser

Kontingentet betales forud for et halvt år. Betalingsfristen er 1. september og 1. marts. Starter du op uden for betalingsdato korrigeres beløbet ved indmeldelsen.
 

For almindeligt medlemskab - 1000 kr. halvårligt

Træning 1 gang ugentligt - 600 kr. halvårligt

 

Hvis man er 3 eller flere i familien, der ønsker fuldt medlemskab, er det 3 og efterfølgende medlem til halv pris.